Grøn gudstjeneste i Lunden i Haslev
På søndag er der grøn gudstjeneste i Lunden i Haslev. Arkivfoto

Grøn gudstjeneste i Lunden i Haslev

Mandag 7. juni 2021 kl. 14:44

Grøn gudstjeneste: Seks kirker inviterer til gudstjeneste i det fri - nærmere bestemt i Lunden i Haslev søndag den 13. juni kl. 10.30.
- I år kan vi efter et års pause genoptage den skønne tradition med at holde Grøn gudstjeneste i Lunden, ved Præstevænget i Haslev. Vær med til en festlig dag, hvor vi med gudstjenestefejring i det fri, sætter ekstra fokus på livets og naturens storhed i det små - under temaet Små glæder, fortæller sognepræst Anders Damkjer.

Programmet vil indeholde noget for alle aldre. Og f.eks. vil børn i alderen ca. 6 til 12 år kunne glæde sig til at lære stomp, hvor man bruger det forhåndenværende eller simple redskaber til at skabe sjove og skønne trommerytmer.

Børn, der vil prøve stomp, skal møde kl. 9.30 med en spand eller kasse og en „trommestik”, hvor de kan varme op sammen med Haslev Kirkes juniorkor.

Efter gudstjenesten er det tid til fællesskab, fri leg, træklatring med FDF og måske en tur forbi Café Paraplyens bod, hvor der sælges lidt godt til ganen.

Grøn gudstjeneste arrangeres i samarbejde mellem Førslev, Teestrup, Bråby, Terslev, Freerslev og Haslev Kirker.
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version