Nu er der isvogn ved Faxe Vandrerhjem
Tanja Zacho overrækker vandrerhjemmets formand, Henning Poulsen, den første is. I baggrunden ses Thea Hoiler. Foto: Torkild Svane Kraft

Nu er der isvogn ved Faxe Vandrerhjem

Onsdag 12. maj 2021 kl. 15:43

På bagsiden af Faxe Vandrerhjem, altså ud mod kalkbruddet, er der opstillet en isvogn, hvor man kan købe hjemmelavede isvafler.
Isen leveres af Premiere Is, mens det er vandrerhjemmet der selv bager vaflerne, laver syltetøjet og den guf der skal på isvaflerne.

Og lad det være sagt med det samme; man kan virkelig smage at det er hjemmelavet. Sjældent har avisens udsendte smagt så god og sprød en isvaffel, og guffen ovenpå var tilsvarende lækker. Det kan simpelthen ikke sammenlignes med det man ellers får i isboder.

- Nu håber jeg vi kan følge med, for det tager altså omkring et minut at bage en vaffel, siger Morten Romme, der er leder af vandrerhjemmet.

Isvognen har åbent i weekender og helligdage fra kl. 12 til 20, mens der vil være åbent alle ugens dage i skolernes sommerferie.

Af Torkild Svane Kraft
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version