Simon Aaen udstiller malerier og skulpturer på Emmaus
Vandfald hedder dette maleri af Simon Aaen

Simon Aaen udstiller malerier og skulpturer på Emmaus

Tirsdag 11. maj 2021 kl. 11:47

Simon Aaen udstiller malerier og skulpturer på Emmaus
Simon Aaen udstiller på Emmaus
Resonans - lys, farve og stemning, hedder Simon Aaens nye udstilling som kan ses på Galleri Emmaus på Højskolevej 9 i Haslev fra 15. maj til 26. august.
Simon Aaen udstiller malerier og bronzeskulpturer. I arbejdet med værkerne har flere ord og begreber virket som katalysator og inspiration for Simon Aaen.

En ro og fordybelse med fokus på natur, nærhed og sansning. Lytte til stilheden og fokuser på naturens foranderlighed.

- Vandringer og bevægelse i indre og ydre landskaber, skaber bevægelse og rytme på maleriets overflade. En overflade, stoflighed med mange lag maling, der vidner om proces, lyder det fra Simon Aaen. I troens rum med det sete i det u-sete. Antydning, skabelse og håb. Død og opstandelse - lyset der bryder mørket.

I forbindelse med åbningen lørdag den 15. maj byder Galleri Emmaus på et glas vin og mulighed for at møde kunstneren, der er til stede hele dagen.

Bemærk at Emmaus ikke holder fernisering pga. Corona, men har normal åbningsdag denne lørdag kl. 13-17. Øvrige åbningsdage er onsdag - lørdag kl. 13-17.
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version