Paraplyen går rent...
Så er Paraplyen klar til igen at gå en tur - denne gang for at samle affald. Arkivfoto: Torkild Svane Kraft

Paraplyen går rent...

Onsdag 12. maj 2021 kl. 11:34

Haslev: Nej, der er ikke stavefejl i overskriften - for brugere og frivillige i Paraplyen på Vestergade går virkelig rent. De går i hvert fald en tur hvor de samler skrald.
Der er tale om et landsdækkende arrangement hvor frivillige og brugere på væresteder over hele landet, går en tur for at gøre naturen pænere - og rydde op efter alle os andre...

- På Paraplyen har vi valgt onsdag den 19. maj, hvor vi starter med morgenmad kl. 9.00 og kl. 10.00 deler vi os op i 3-4 mindre grupper, der går hver sin rute rundt i Haslev. Der vil være både kortere og længere ture, så man kan komme med på netop den rute, der passer til ens bentøj og kondition., fortæller Paraplyens leder Anette Hougaard.

Landsforeningen af Væresteder forsyner hver deltager med en ’Skraldepakke’ med T-shirt, gribetang, handsker og skraldepose, og Paraplyen i Haslev har desuden besluttet at give hver deltager en lille godtepose med madpakke, kildevand og en lidt sødt til blodsukkeret med på turen.

Kunne du tænke dig at „gå rent” så kig ind i Paraplyen og tilmeld dig.
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version