Shell i Rønnede - nu med ny butik og masser af mad
Gitte Munch (tv) og Nicoline Hyldgaard foran montren med bl.a. frisklavede sandwich og bagels. Foto: Torkild Svane Kraft

Shell i Rønnede - nu med ny butik og masser af mad

Tirsdag 6. april 2021 kl. 10:44

Shelltanken på Vordingborgvej i Rønnede har gennemgået en stor forvandling efter at Thomas Stecher overtog den. Han har i forvejen Shell i Næstved og Stege.
Få dage før genåbningen aflagde Haslev-Faxe Posten et besøg hos Shell, og tænkte, at den blev da ikke færdig til åbningsdagen den 13. marts. Men det gjorde den. Håndværkerne var effektive - og resultatet er blevet rigtig flot.

Der sælges naturligvis benzin og diesel som før, og i den flotte butik kan man købe aviser, blade, is, slik, brød, kager, drikkevarer og bilplejeprodukter. Og netop bilplejeprodukter er blevet opgraderet - nu finder du stort set alt hos Shell i Rønnede.

Men vigtigste nyhed er på madfronten. Udbuddet er kraftigt forøget. Du kan, som tidligere, købe pølser af forskellig slags, men som noget nyt er der frisklavede sandwich, bagels og toast samt burgere.

Altsammen tilberedes på stedet af Gitte Munch, der leder af Shell i Rønnede, og af Nicoline Hyldgaard, der er de to man møder i dagtimerne hos Shell. Udover Gitte og Nicoline er der ansat fem unge studerende i fritidsjobs.

Og så kan man iøvrigt også købe romkugler hos Shell i Rønnede. Også de er hjemmelavede. Det er Nicoline der laver dem, og fra en ekspert ud i romkugler, kan vi oplyse, at der er tale om nogle helt fantastiske romkugler...

Af Torkild Svane Kraft
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version