Stafet med Paraplyen  - få rystet corona-støvet af

Stafet med Paraplyen - få rystet corona-støvet af

Fredag 26. februar 2021 kl. 14:18

Haslev: Onsdag den 10. marts ryster vi Corona-støvet af og går stafet i byen. Sådan skriver Paraplyen på deres facebookprofil.
Og Anette Hougaard, Paraplyens leder, understreger at alle er særdeles velkomne til at deltage.

Stafetten afvikles i tidsrummet fra kl. 10 til 15, og man skal have mindst én deltager på ruten hele tiden. Så vil du være med til at gå en frisk tur - eller måske flere - og på den måde støtte op om Værestedernes Stafet, så er her en mulighed for kombinere en aktiv dag med en festlig dag på Paraplyen.

Man behøver ikke deltage hele dagen, men kan nøjes med at gå den, eller de, ture man ønsker - og i lige præcis det tempo der passer dig.

Turen går fra Vestergade og retur og bliver ca. 1 km. lang. Vel tilbage på Café Paraplyen er der kaffe på kanden gennem hele dagen og de deltagende vil få serveret frokost med sodavand, og Landsforeningen af væresteder donerer en dejlig sports t-shirt til deltagerne.

Meld dig til hos Britta eller Anette i Paraplyen på Vestergade 4 senest onsdag i denne uge..

Hvis du møder op på Paraplyen kl. 9.00 på stafetdagen så er der morgenkaffe med morgenbrød, som Mesterbageren Jette og Brian Hansen i Haslev har sponseret.
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version