Vi er klar på mandag
Ann Dorthe Bergstrøm glæder sig til at Fine genåbner på mandag

Vi er klar på mandag

Torsdag 25. februar 2021 kl. 14:24

Et rødt-hvidt bånd lige inden for indgangsdøren, fortæller „hertil og ikke længere” - men på mandag fjernes båndet, og kunderne må igen komme indenfor i tøjforretningen Fine, på hjørnet af Kalkbrudsvej og Torvegade i Faxe.
Og det glæder indehaveren Ann Dorthe Bergstrøm sig meget til. Selv om Fine har haft click & collect, er det bestemt ikke det samme som at have kunder i butikken, og yde den gode service forretningen er kendt for.

Men også økonomisk er der forskel. Stor forskel. Selv om Fine har haft click & collect, så har forretningen mistet nogle hundredetusinde i omsætning, fortæller Ann Dorthe.
Momsindbetalingen udskydes og medarbejderne har været sendt hjem - og Ann Dorthe har modtaget lønkompensation.

Men da avisen kiggede forbi, var der fuld aktivitet i forretningen. Dog ikke med kunder. Det var Ann Dorthe og hendes medarbejder, Henriette, der for rundt, gjorde rent og hængte varer op - så alt var klar til åbningen mandag formiddag.

En åbning med masser af gode tilbud på tøj og sko. Helt op til 70% - så kig ind til Fine - der ikke kun sørger for gode tilbud, men også masser af håndsprit, og god afstand mellem kunderne.

Af Torkild Svane Kraft


© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version