Rema 1000 giver 25.000 kr. til Rønnede IF
To glade mennesker - giveren Claus Nielsen, Rema 1000 i Rønnede (tv) og Rønnede Idrætsforenings formand Vagn Pedersen. Foto: Torkild Svane Kraft

Rema 1000 giver 25.000 kr. til Rønnede IF

Torsdag 18. februar 2021 kl. 14:57

REMA 1000 købmanden i Rønnede, Claus Nielsen, har indgået et stort sponsorat med Rønnede Idrætsforening.
Aftalen løber i et år, og er på i ikke mindre end 25.000 kr.

- Mange foreninger og sportsklubber er hårdt ramt på økonomien som følge af nedlukningen af samfundet i forbindelse med corona-krisen. Nogle har mistet kontingenter eller sponsorer. Vi vil gerne være med til at gøre en forskel her i lokalområdet i Rønnede i takt med at foreningslivet igen åbner op, siger købmand Claus Nielsen, Rema 1000 i Rønnede.

I Rønnede Idrætsforening er de også rigtig glade for den nye aftale:
- I Rønnede Idrætsforening vil vi sørge for at de tildelte midler anvendes til afholdelse af sociale arrangementer enten i fællesskab, eller i de enkelte afdelinger, med temaer samt til hvordan vi kan vende styrket tilbage til hverdagen efter Covid-19 som forening, lyder det fra RIF-formand Vagn Pedersen.

Mange foreninger er hårdt trængte, og Vagn P4edersen fortæller at Rønnede IF har mistet mange medlemmer under nedlukningerne.

Faktisk er foreningen, der tæller fodbold, volleyball, badminton, gymnastik, folkedans, svømning og cykling gået fra 850 medlemmer til nu omkring 700 - og det kan virkelig mærkes, så pengene fra Rema 1000 falder på et tørt sted.

- Nu kan vi gøre en ekstra indsats for at få medlemmerne tilbage når landet åbner igen, lyder det fra en glad og taknemmelig formand.

Finansieringen af sponsoratet er blevet mulig via en uddeling fra Købmandsfonden KFI, der i alt har afsat 10. mio. kr., som frie købmænd over hele landet kan ansøge om til lokale sponsorater - og her var Claus Nielsen ikke i tvivl om at de skulle tilfalde byens store idrætsforening.

Af Torkild Svane Kraft
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version