Rema1000 gjorde dagen lidt bedre for 10. klasse
Kenneth Guldager Hansen (tv) henter alle herlighederne hos Jesper Olsen, Rema1000 i Haslev

Rema1000 gjorde dagen lidt bedre for 10. klasse

Fredag 19. februar 2021 kl. 09:01

Rema1000 gjorde dagen lidt bedre for 10. klasse
Loui Albert Ølting fik besøg af en lærer der gav ham posen fra Rema1000
10. klasse har i 2021 endnu ikke været tilbage i klasseværelset og Corona-trætheden er ved at dræne de sidste kræfter hos de unge, fortæller lærer Kenneth Guldager Hansen.
Men lærerne gør hvad de kan for at eleverne kan holde modet oppe. Fredagen før vinterferien afholdt lærerne og pædagogerne en anderledes gå-på-ferie-skoledag for eleverne i 10. klasse.

De lavede en virtuel bingo-dag, hvor eleverne kunne vinde præmier. Der blev grinet og snakket en masse, hvilket de unge har brug for - det gav en følelse at være tilbage for en kort stund.

Inden dagen havde Rema1000 i Haslev hørt om begivenheden, og indehaveren, Jesper Olsen og han team, valgte et donere en goodie-bag til de unge, da de ved hvor hårdt de unge har det.

Lærerne og pædagoger kørte rundt med goodie-bagsene til de elever, der ikke selv havde mulighed for at afhente på skolen. Selvfølgelig med overholdelse af Corona-restriktionerne.

- De unge blev virkelig glade, så tak til Rema1000 for jeres støtte i denne mærkelige tid. Vi håber snart at se alle eleverne tilbage på skolen. De er savnet, slutter Kenneth Guldager Hansen.
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version