FDF'ere gør gode gerninger

Fredag 22. januar 2021 kl. 10:18

FDF'ere gør gode gerninger
Frem til Danmarks Indsamlingen den 6. februar gør børn fra FDF Haslev gode gerninger til fordel for corona-krisens børn i Syrien. PR foto
Børn fra FDF Haslev gør gode gerninger til fordel for corona-krisens børn i Syrien.
Haslev: Fra den 11. januar i år har børn fra FDF Haslev været i gang med at gør gode gerninger lokalt og samler samtidig penge ind til corona-krisens børn i Syrien.

Projektet er et samarbejde mellem DR Ramasjang, FDF, Friluftsrådet og landets biblioteker.

Tegn en tegning til de ældre på det lokale pleje-hjem, saml skrald omkring skolen eller bag en kage til en, man holder af.

Det er opfordringen, når DR Ramasjang, Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund FDF, Friluftsrådet og landets biblioteker samler ind til Danmarks Indsamling 2021 sammen med de yngste danskere.

Det er en tilbagevendende hjælpeaktivitet, der hidtil har engageret tusindvis af landets børn.

Fra den 11. januar og frem til Danmarks Indsamling den 6. februar udløser hver god gerning en donation på 20 kroner fra Novo Nordisk Fonden.
Pengene går til et Danmarks Indsamling-projekt i Syrien til gavn for coronakrisens børn.

Tiden med corona er generelt svær for mange, og det giver en endnu større mulighed i år for at gøre en forskel for andre i sit lokalmiljø. Og med det aktiverer partnerskabet blandt andet FDFerne i Haslev.

- For børnene i FDF Haslev er det en helt naturlig del af FDF-livet at være med til at hjælpe børn der har det svært, udtaler kredsleder Kjeld Nielsen fra FDF Haslev.
FDFerne i Haslev får masser af hjælp fra partnerskabet til at gøre de gode gerninger.

Både hos Friluftsrådet, Haslev Bibliotek og på FDF’s egen hjemmeside FDF.dk/godegerninger kan man finde gode ideer og inspiration til, hvordan man kan gøre en god gerning lige uden for sin dør.

- Hver dag frem til den 6. februar kan man på FDF Haslevs facebookside få gode idéer til dagens gode gerning, fortæller Kjeld Nielsen fra FDF Haslev.
Hver en god gerning tæller, når man registrerer den. Det gør man ved at kontakte *by* bibliotek eller på dr.dk/godegerninger, hvor man også kan læse mere om projektet.

Herfra kan man også printe sit eget velfortjente godhedsdiplom.
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version