Jørgen Zangenberg har taget årets romotionsfoto
Jørgen Zangenbergs smukke foto

Jørgen Zangenberg har taget årets romotionsfoto

Mandag 18. januar 2021 kl. 08:57

Faxe Ladeplads: Med cirka 37 procent af de afgivne stemmer har roinfos læsere kåret Jørgen „Zangenbergs billede som ”Årets bedste romotionsbillede”.

Jørgen Zangenberg, formand i Roklubben Viking, fortæller om sit billede:

- Billedet er taget Sct. Hans aften ud for Roklubben Viking. Roklubben Viking har Sct. Hans arrangement, og vi ror med fakler på. Jeg styrede en fireåres inrigger og billedet er taget med min mobiltelefon.

Jørgen Zangenberg har ramt plet og har trykket på det helt rigtige tidspunkt. Billedet opfylder til fulde kriterierne for at blive „Årets bedste romotionsbillede” - man kan se det er et robillede, der er roere med på billedet, billedet fortæller en historie og der er en god komposition og naturlig balance i billedet. Herudover har Jørgen så også været heldig med farverne, der er med til at gøre billedet nærmest malerisk.

Læserne er da også begejstrede for billedet og skriver blandt andet i kommentarfeltet:

Meget stemningsfuldt.
Ikke bare smukt også spændende, man bliver nysgerrig, hvad sker der her.
Udstråler centreret dynamik i „Kejservejr”, med tankerne sat på uendeligt
Sjældent er ’silkevand’ indfanget smukkere end her med åren, der skaber fine små krusninger i overfladen. Man kan næsten høre båden i baggrunden glide igennem vandet.
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version