Danske Rengøring er de bedste, siger kunderne

Onsdag 20. januar 2021 kl. 10:33

Danske Rengøring er de bedste, siger kunderne
Johnny Grenaa-Clemensen, indehaver af Danske Rengøring, der ligger i Haslev. Privatfoto
Henover efteråret har håndværkerfirmaer i hele landet konkurreret om at blive det bedst anbefalede firma i deres branche og region. Via søgeportalen Håndværker.dk har kunderne nu kåret vinderne.
Johnny Grenaa-Clemensen fra Haslev, indehaver af rengøringsfirmaet Danske Rengøring, er kåret som de bedste inden for rengøring i Region Sjælland.

Brugerne på søgeportalen Håndværker.dk har vurderet og anbefalet de lokale håndværkere, som de har haft hyret til en opgave. Det har dannet grundlag for konkurrencen „Håndværker.dk Prisen 2020”, hvor der er fundet 90 vindere fordelt på 6 regioner i udvalgte brancher.

Johnny Grenaa-Clemensen og firmaet Danske Rengøring kan nu kan prale af prisen som Region Sjællands bedst anbefalede rengøringsfirma. Han er naturligvis glad for prisen og udtaler:

- Prisen er et kvalitetsstempel af vores virksomhed, og den vil være med til at sikre vores kunder endnu mere tryghed ved at vælge lige netop Danske Rengøring som deres rengøringsleverandør. Den er også med til at vise os selv, at vi er på rette vej.

- Jeg ved, at vores erfaring og at alle vores arbejdsgange er sat i system. Det gør vores medarbejdere bedre i stand til at levere en høj kvalitet. Kunderne fortæller os ofte, at vi altid reagerer hurtigt og effektivt på deres henvendelser. Det er noget vi arbejder på dagligt og altid vil have som et fokusområde. Samtidig ved vi, at god medarbejderpleje giver en højere kvalitet i vores rengøring., forklarer Johnny Grenaa-Clemensen

Over 3.100 anbefalinger er i alt blevet indsamlet undervejs i konkurrencen. Det vækker glæde hos Håndværker.dk, at de gode og servicebevidste håndværkere modtager ros.

- Ligesom de andre deltagere i Håndværker.dk Prisen er Danske Rengøring gået positivt og energisk til værks, og der er tikket mange anbefalinger ind. Det siger noget om, at de finder det vigtigt at kunne fremvise anbefalinger fra deres kunder, og så siger det også noget om, at de udfører et godt stykke rengøringsarbejde, som kunderne bliver glade for. Den bedste markedsføring, som servicevirksomheder kan få, er anbefalinger fra glade og tilfredse kunder, siger Thorsten Olsen, marketingdirektør hos Håndværker.dk.


Danske Rengøring kan vinde ny varevogn

Hovedpræmien blandt vinderne er en spritny Toyota PROACE City-varevogn, som uddeles ved lodtrækning. Den skulle efter planen være foregået i forbindelse med fysiske Håndværker.dk Prisen-fester rundt om i landet, men pga. Corona-restriktionerne er festerne udskudt.

Johnny Grenaa-Clemensen og Danske Rengøring og må derfor vente i spænding noget tid endnu på, om varevognen skal udskiftes med en nyere model.

Håndværker.dk
Håndværker.dk er Danmarks største håndværkersøgeportal
1 mio. boligejere besøger Håndværker.dk hvert år
På Håndværker.dk findes mere end 82.000 anbefalinger af håndværkere fra tilfredse kunder
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version