B&W i Haslev er stadig i Tornerosesøvn...
Salen med scenen i baggrunden. Foto: Martin Lutz

B&W i Haslev er stadig i Tornerosesøvn...

Onsdag 13. januar 2021 kl. 10:00

Folkene bag B&W LIVE har erkendt, at fremtiden kræver mere tålmodighed og derfor har man udnævnt forårsprogrammet til at blive efterårsprogrammet, med undtagelse - fordi Lasse og Mathilde ikke kommer til efteråret.
Mere information findes på hjemmesiden bwlive.dk/. Der afholdes generalforsamling som annonceret den 4. februar. Alle medlemmer vil blive informeret om form og dagsorden via E-mail.

Lokalerne er klar til brug. Der er endda blevet plads til lidt nostalgi i den store sal, idet man har bevaret en del af den gamle væg, og inden åbningen bruges der kræfter på akustikregulering.

Folkene bag B&W LIVE har stor tålmodighed og er parate til at sætte tingene i gang, lige så snart der er mulighed for at starte programmet. På amatørfronten planlægges der et spillemandstræf, lørdag den 20. november fra 14 til 22. Interesserede grupper kan kontakte Günther på 22 34 97 43 .


© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version