Så blev alle hundene fotograferet i dyreklinikken
Til at begynde med så det lidt kaotisk ud, men Michelle og Maisies ejer, Ruth Nielsen, fik hurtigt tjek på situationen og der blev taget nogle gode billeder

Så blev alle hundene fotograferet i dyreklinikken

Onsdag 2. december 2020 kl. 08:34

Så blev alle hundene fotograferet i dyreklinikken
Maisie som fotomodel
Rønnede: I foråret åbnede Rønnede Dyreklinik, og indehaverne Maihaela Rossil og Lotte Ladefoged Poulsen ville så gerne have inviteret til åbningsreception, men det spændte Corona ben for.
Men selv om åbningen ikke kunne fejres med masser af mennesker, så har klinikken fået en rigtig god start, og det er nu kommet kunderne tilgode. De kunne nemlig helt gratis få fotograferet deres hunde - med tidsbestilling så der ikke kom for mange på én gang.

Det tilbud tog rigtig mange imod, så der blev fotograferet på livet løs fra midt på formiddagen til ud på eftermiddagen. Og samtidig med at man fik sendt billederne på mail, var der en lille goodiebag og et honninghjerte til alle.

Fotografen, Michelle Magnusson, var hyret af Royal Canin, og det var et godt valg, for hun er både professionel fotograf og dyrlægestuderende. En god kombination i denne sammenhæng.

Da avisen kiggede forbi var det Maisies tur til at blive fotograferet. Hun er en skøn Golden Retriever på halvandet år.

Til at begynde med var Maisie mere optaget af at undersøge lokalet og hilse på dem der var i nærheden, men der gik nu ikke lang tid før det lykkedes Michelle at få taget nogle gode billeder af hende - og straks stod næst hund klar til at blive fotograferet.

Af Torkild Svane Kraft
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version