Unge gør byen hyggeligere
Jesper, på stigen, Fivat og Patrick har spredt lidt ekstra julehygge i Haslev. Foto: Helle Westerholt

Unge gør byen hyggeligere

Tirsdag 1. december 2020 kl. 10:02

Der er kommet ekstra julepynt på Jernbanegade i Haslev i år. Altså julepynt udover det som Haslev Handelsstandsforening sørger for.
I flere træer hænger der nu kæmpestore julekugler og lige så store sukkerstokke, men det forlyder at de altså ikke kan spises, så du behøver ikke klatre op i træerne for at finde ud af det.

Det er unge fra Karisefondens Team Aktiv og Dos e-sport der har sørget for ophængningen sammen med Jesper der er pædagog.

Han fortæller at Karisefonden er medlem af Haslev Handelsstandsforening og også deltager i de såkaldte BID-møder, og det er her Karisefonden tilbød deres assistance.

BID, der står for Business Improvement Districts, handler om at man skal samarbejde for at opnå resultater - og i denne sammenhæng handler det om at skabe mere liv i Haslev og skabe aktiviteter til glæde for såvel erhvervsliv som for byens borgere.

- Mange af vores unge vil gerne yde en indsats for byen, og muligheden for at sprede lidt ekstra julehygge i Jernbanegade var de straks med på - og så tog vi fat, fortæller Jesper. Og resultatet kan alle nu glæde sig over.

Af Torkild Svane Kraft
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version