Bare rolig - julen kommer også til Faxe i år
Hundredevis af mennesker til juletræstænding i Faxe kommer man ikke til at opleve i år - men bare rolig julestemningen indtager alligevel byen...

Bare rolig - julen kommer også til Faxe i år

Tirsdag 24. november 2020 kl. 14:22

Når byens store juletræ bliver tændt, er det normalt med brandbiler, julemand, julegodter og masser af børn og voksne - men sådan er det ikke i år.
Er julen så totalt aflyst? Nej, det er den ikke. Heller ikke i Faxe by. Det hele bliver bare lidt anderledes. Selvfølgelig kommer der et juletræ på Vinkældertorvet og det bliver tændt den 29. november.

På dagen vil der blive spillet julemusik fra højttalere og julemanden og julemor går rundt i byen og i byens butikker - og måske har de lidt godter med.

Lav julepynt til butikkerne

- Vi syntes derudover, der skal lidt ekstra hygge til i vores by, i denne mærkelige tid. Så vi vil opfordre alle byens børn og barnlige sjæle at lave julepynt, lyder det fra Faxe Borger- og Erhvervsforening.

Ideen er at alle der har lyst aflevere jeres hjemmelavede julepynt i en af byens butikker, så det kan hænge synligt, og alle kan nyde synet.

Hvis du skriver navn og telefonnummer på dit julepynt, kan man hente det igen den 22. december, og så kan det være at du har vundet en præmie - for hver butik giver en lille gave til det julepynt de synes er flottest.

Af Torkild Svane Kraft
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version