Maud & Langkilde i Alslev Kirke
Der er julekoncert med Maud & Langkilde i Alslev Kirke

Maud & Langkilde i Alslev Kirke

Torsdag 19. november 2020 kl. 10:44

Søndag den 29. november kl. 16.00 er der julekoncert i Alslev Kirke med Maud & Landkilde.
Duoen Maud & Langkilde så dagens lys i 2015. Her er tale om to yderst rutinerede musikere med flere årtiers erfaring og hundredvis af koncerter, festivaler og tv-shows på bagen.

Maud Kofod og Robert Langkilde har slået sig sammen i forlængelse af deres gode samarbejde i tidligere orkestre. Efter flere år på de største scener i både ind- og udland besluttede de sig for at fordybe sig og vende tilbage til rødderne. De havde lyst til at møde deres publikum i et mindre og mere intimt rum.

Med Roberts klassiske baggrund og Maud som er vokset op med musikken og kristendommen hånd i hånd var det meget nærliggende at valget faldt på kirken.

Netop kirkerummet giver plads til indlevelse og fordybelse og danner en smuk ramme for glæden, musikken og fællesskabet.

I forbindelse med julekoncerten serverer menighedsrådet gløgg og æbleskiver.

Der er begrænset pladser p.g.a. corona, så det bliver først til mølle princippet. Plads kan reserveres hos Merete Wiid, tlf. 2895 0546.
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version