Musikalsk rejse gentages i Kulturhuset Leopold
Hans Brewaeys, Charlotte Petersen fra Leopold og Søren Sahlholt glæder sig til en ny omgang god mad, hygge og musik

Musikalsk rejse gentages i Kulturhuset Leopold

Søndag 15. november 2020 kl. 11:33

Karise: Fredag den 6. november inviterede Kulturhuset Leopold, Søren Sahlholt og Hans Brewaeys til en hyggelig, og coronasikker, aften med god mad og en musikalsk rejse fra pigtråd til i dag.
Interessen var så stor, at mange ikke kunne få billet til arrangementet. Der var jo begrænsede pladser på grund af corona-restriktioner, så da det viste sig at man sagtens kunne gennemføre en aften med god mad og god musik, så har man besluttet at lave et nyt arrangement.

Hans Brewaeys fortæller at det nye arrangement vil finde sted fredag den 4. december, hvor der vil være spisning fra kl. 17.30 mens musikken starter kl. 19.45.

- Er man en mindre virksomhed var det jo en oplagt mulighed for en god julefrokost - bare man ikke er over 10 personer, siger Hans Breawaeys.

Kulturhuset Leopold oplyser at der vil være flere forskellige menuer, i forskellige prislag, at vælge mellem - og denne gang vil der også være mulighed for en traditionel julefrokost. Du kan se hele menuen på Leopolds hjemmeside.

Musikhistorien

Musikken starter med Swinging Back Beats, som Søren Sahlholt fra Faxe Ladeplads er med i. Det har han været lige siden bandets start først i 60’erne - og lige så længe har det været pigtrådsmusikken der er blevet spillet.

Herefter indtager Radio Rita Liveband scenen med en række hits fra 60’erne til i dag. Hans Brew­aeys, der også bor i Faxe Ladeplads, er med i dette band.

Til sidst bydes der på „The Tom Jones Tribute World” - en rejse i Tom Jones 60 års musikalske karriere. Her er det også Radio Rita der spiller - mens Salomon Westerlund, som mange vil kende fra Danmark har Talent, synger.

Mellem de mange numre i løbet af aftenen fortæller Søren og Hans historierne bag de store kunstnere og deres hits, og giver selvoplevede beretninger om tiden og menneskene omkring dem - og hvordan de oplevede at være midt i det hele.

Billetter både til spisning og den musikalske rejse bestilles via www.kulturhusetleopold.dk

Af Torkild Svane Kraft
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version