Politiet fandt fyrværkerilager ved Haslev

Onsdag 11. november 2020 kl. 12:56

Politiet fandt fyrværkerilager ved Haslev
Målrettet efterforskning førte tirsdag eftermiddag til, at politiet slog til på to ejendomme lidt uden for henholdsvis Haslev og Vordingborg.
Ved Vordingborg fandt politiet frem til et større lager af fyrværkeri hos en privat borger, der havde indrettet et ulovligt salgssted i tilknytning til ejendommen.

På stedet blev der fundet flere forskellige former for lovligt og ulovligt fyrværkeri i et omfang, der langt overskrider grænsen på fem kg NEM (Netto Eksplosivstof Mængde). Der blev blandt andet fundet 460 ulovlige kanonslag, som blev opbevaret i papkasser i en ulåst campingvogn. Beboeren på stedet – en mand i trediverne – er nu sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven.

Det ulovlige fyrværkeri blev med bistand fra forsvarets ammunitionsrydningstjeneste afhentet og anbragt i sikkerhed.

Politiet har gennem de seneste uger modtaget en lang række anmeldelser fra borgere i Vordingborg, der særligt i de mørke timer, har været plaget af meget brag og bulder.

- Vi håber, at der med afsløringen af det ulovlige salg af ulovligt fyrværkeri nu falder lidt mere ro over Vordingborg, udtaler politikommissær Jakob Tvedebrink-Christensen.

På en ejendom uden for Haslev, blev der fundet ulovligt fyrværkeri i form af batterier og knaldfyrværkeri, som foreløbig er opgjort til 50 kg NEM (Netto Eksplosivstof Mængde). Der blev også fundet fem peberspray. Beboeren – en mand i trediverne – blev sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven og våbenloven.

Det ulovlige fyrværkeri blev med bistand fra forsvarets ammunitionsrydningstjeneste afhentet og anbragt i sikkerhed.
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version