Kæmpe opbud af ambulancer og politibiler ved Sofiendalskolen

Kæmpe opbud af ambulancer og politibiler ved Sofiendalskolen

Tirsdag 27. oktober 2020 kl. 13:33

Kæmpe opbud af ambulancer og politibiler ved Sofiendalskolen
Henrik Liebst (th) i samtale med politiet
Det helt store apparat blev sat i gang, på grund af gasudslip på Sofiendalskolen i Haslev. Brand & Redning, Politi, ambulancer og læger tilkaldt kl. 12.50.
Indsatsleder Peter Liebst fra Midt og Sydsjællands Brand & Redning fortæller at der har været en defekt på en ventil på en gasflaske. Denne ventil er nu lavet, og der er ikke fare for eksplotion.

Siden i går har der angiveligt sivet gas ud fra flasken der befandt sig i fysiklokalet. En elev blev dårlig og kastede op, men politiet understreger, at man endnu ikke ved om det skyldes gas eller almindelig sygdom.

Skolen har sendt alle elever fra overbygningen hjem, oplyser afdelingsleder Anthon Hultgreen.

Faxenyt.dk erfarer dog at man forsøger at få fat på forældrene til den elev der kastede op, så hun kan blive undersøgt nærmere. Føler andre elever sig dårlig, bør de søge læge.

Nogle lærere der har opholdt sig i den bygning hvor fysiklokalet er, blev tilset af ambulancereddere.

Det så voldsomt ud med de mange ambulancer, akutlægebiler, politibiler og Brand & Redning, men Henrik Liebst fortæller, at når der meldes om gasudslip på en skole, så sættes det helt store i gang med det samme.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version