Tør du tage til Haslev på fredag?
Tør du sige hej til dem her?

Tør du tage til Haslev på fredag?

Torsdag 29. oktober 2020 kl. 10:22

Advarsel: Monstrene er løs i Haslev på fredag. Rigtig uhyggelige monstre - så pas på...
Igen i år kommer Dragerytterne for at skabe uhygge i Haslevs gader til Halloween. I år kan man se frem til et nyt spændende hold af monstre, heriblandt en ny monstrøs varulv!

Er du modig nok til at konfrontere disse monstre og stå ansigt til ansigt med disse glubske og farlige skabninger - så kan du finde dem vandrende rundt på Jernbanegade i Haslev mellem klokken 17.30 og 19.30 nu på fredag.

Byens butikker holdet åbent til kl. 20 - og de har uhyggeligt gode tilbud denne aften - og så er Jernbanegade omdannet til gågade. En flot pyntet gågade med halmballer, flotte græskar og hekse.

Haslev Kirkes juniorkor går optog gennem Jernbanegade kl. 16.30 og slutter ved kirken hvor der er en halloweengudstjeneste kl. 17.00.

Der er også en lille konkurrence for børn. Find ni bogstaver rundt om i forretningerne. Find ordet - aflever en kupon som du finder andetsteds her i avisen, og modtag en slikpose. Kuponen afleveres foran The Touch.
© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version