Nyt spillertøj til Faxes U13
Drengene i det flotte nye spillertøj

Nyt spillertøj til Faxes U13

Onsdag 28. oktober 2020 kl. 15:24

Faxe Boldklub U13 drenge har fået nyt tøj. Holdet har i flere år bestået af de samme spillere, men nogle spillere valgte i løbet af sidste efterår at søge til andre klubber.

Heldigvis er der kommet nye spillere til, men med plads til flere spillelystne drenge. En forældregruppe bestående af Louise Grosen Bille, Nadia Butt og Julie Nøddebo Sørensen besluttede at drengene skulle udstyres med nyt spillertøj, kamptøj, en windbreaker og et fritidssæt. De gik i gang med at finde sponsore så drengene kunne få nyt tøj.

- Vi ønskede at skabe synlighed omkring boldklubben og det lokale foreningsliv og så synes vi det er vigtigt man husker de mange frivillige ildsjæle der gør deres for at holde de små klubber i gang, fortæller Julie Nøddebo Sørensen.

Indenfor for kort tid havde de fundet sponsore der ville hjælpe dem videre med at udstyre drengene med tøj - nemlig SJEB, Nykredit, Nybolig Faxe, Karise Byg & Anlæg samt Infrateam.

Sommersæsonen er slut og den 30. oktober starter indendørssæsonen og her træner drengene i Faxe Hallen hver fradag fra kl. 15 til 16.
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version