Peter Adolphsen fortæller om Rynkekneppesygen...
Peter Adolphsen fortæller om sit forfatterskab. Foto: Klaus Holsting

Peter Adolphsen fortæller om Rynkekneppesygen...

Onsdag 28. oktober 2020 kl. 10:55

Søndag den 8. november kommer forfatteren Peter Adolphsen på besøg i Leif Hasles Hus - den smukke gule gård på Vindbyholtvej 8 i Vindbyholt.
Med udgangspunkt i den nærmest profetiske roman Rynke­kneppesygen, som udkom i 2017, præsenterer Peter Adolphsen sit forfatterskab.

Rynkekneppesygen - er en titel som helt givet får folk til at spærre øjnene op, og så tænke, og tænke. Men skal man have svaret på hvad rynkekneppesygen handler om, må man læse bogen, men kort fortalt handler det om en mikrobe fra det ydre rum, der angriber mennesker - med København som epicenter.

Mikroben gør tre ting ved de angrebne. Den får huden til at rynke, får personen til at være ekstrem liderlig - for til sidst at eksplodere...

Efter oplæsning fra sit forfatterskab svarer Peter Adolphsen, som i øvrigt har boet på Vindbyholtgård, på spørgsmål fra deltagerne.

Det er gratis at deltage i foredraget, og det samme er kaffe, te og kage som leveres af Mad Synergi, som er næsten nabo til Vindbyholtgård.

På grund af reglerne om forsamlingsforbud over 50 personer er det nødvendigt at tilmelde sig på mail: info@leifhaslesfond.dk. Her gælder først-til-mølle-princippet.
Uden forhåndstilmelding er det muligt at møde op på dagen og så håbe på, at der er pladser tilbage.

Foredraget afholdes ad to omgange, så deltagerantallet ikke bliver for højt i henhold til nye Covid19-retningslinjer.


Af Torkild Svane Kraft
© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version