Don’t feel Bad - kom til ungdomsgudstjeneste
Det lokale band Blåøjet fyrer den af til ungdomsgudstjenesten

Don’t feel Bad - kom til ungdomsgudstjeneste

Onsdag 21. oktober 2020 kl. 10:44

Terslev: Søndag den 25. oktober kl. 17 inviterer Terslev Kirke til et nyt initiativ - en ungdomsgudstjeneste fuld af musik.
Det lokale ungdomsband „Blåøjet” medvirker ved gudstjenesten - og det gør de allerede fra starten ved det der i kirkesprog hedder præludium - og på almindelig dansk betyder det indledningsmusik.

Om sig selv skriver bandet:

„Blåøjet er et dansksproget band der, over tekster, der blandt andet omhandler kærlighed, ungdom, adrenalin og ungdommelig naivitet, spiller indie-rock, der til tider er dansevenlig, og til tider er skrig-og-hop-som-en-sindssyg-venlig.” Så der er lagt op til en gudstjeneste ud over det sædvanlige.

Gudstjenestens tema er „Don’t feel Bad” fordi der er ingen grund til at punke dig selv - også selvom du er kommet helt ud af takt og føler dig dårlig, som sognepræst Bo Scharff udtrykker det.

Ud over den musik Blåøjet leverer, synger man også Søs Fengers „Inderst inde” og en helt almindelig salme fra salmebogen, nogle ord fra Gud og en prædiken af sognepræsten - en prædiken der suppleres med et nummer af Blåøjt.

- Væk med stress og perfekthedskrav og ind med kreativ kærlighed. Vi inviterer alle til at være med til en ny form for gudstjeneste, der er mere enkel og fuld af ung musik, siger Bo Scharff og tilføjer at kirken er stor, så man sagtens kan overholde afstandskravene her i Corona-tiden.

Men skulle der komme for mange, så bydes der på en øl eller vand i Sognegårde, ligesom man arbejder på at live streame den alternative ungdomsgudstjeneste.

Af Torkild Svane Kraft
© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version