Sange om dem vi holdt af og savner...

Torsdag 15. oktober 2020 kl. 14:44

Sange om dem vi holdt af og savner...
Højskolesangbogen: Onsdag den 21. oktober kl. 19.30 holder Haslev Kirke højskole-sangaften med et særligt tema - Sorgens sange.
Sangaftenen lægger sig i forlængelse af de caféaftner, der har været i kirken hen over sommer og sensommer.

- Alle Helgen, hvor vi mindes vore kære døde, nærmer sig (det er søndag den 1. november). Derfor vil denne aften være en optakt til Alle Helgen. Vi vil synge sange om at elske og høre sammen. Vi vil synge sange om at mindes og huske de lyse øjeblikke. Og vi vil synge om at miste, om at finde trøst, fortæller sognepræst Ole Bjerglund Thomsen.

Haslev og Freerslev kirkers tre præster vil være sangværter. På skift præsenterer de sange og salmer, mens de knytter ord og tanker til, der handler om levet liv, om mødet med døden og om sorgens indre sang. Ved klaveret sidder Arne Andreasen og gør det hele til en skøn musikalsk oplevelse.

Alle kan være med, for aftenen er for enhver, der gerne vil synge sammen med andre. Eller den, der bare godt kan lide at høre andre synge. Aftenen er også for den, måske mistet for nylig eller mistet for længe siden. Der er ingen tilmelding.
© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version