Blandt grever og baroner - se videoinvitation
Arkivfoto af Karl Peter Andersen. Foto: Rikke Michael Hansen, Stevnsbladet

Blandt grever og baroner - se videoinvitation

Torsdag 8. oktober 2020 kl. 13:35

Østsjællands Museum: Museet på Rådhusvej 2 i Faxe inviterer indenfor i en verden ellers få ved noget om, torsdag den 15. oktober kl. 17 til 19 - en verden blandt grtever og baroner...
Traktør Karl Peter Andersen fra Traktørstedet Højeruplund kommer og fortæller om de 15 år har var ansat i private husholdninger i Danmark og udlandet.

ARTIKLEN FORTSÆTTER UNDER VIDEOEN


Karl Peter Andersen har bl.a. været Hushovmester på Gavnø slot, Privatchauffør for generalkonsul kammerherre Fritz H. Schur Jr., hushovmester for Kammerdame Irene Lensgrevinde Wedell fra Frijsenborg og Wedellsborg og butler for en Pandora Milliardær.

Karl Peter Andersen har serviceret og mødt mange spændende mennesker på sin vej bl.a. den japanske kejser, Europas kongelige, skuespillere, adelige og nogen af de helt store erhvervsfolk.

I dag har Karl Peter Andersen Traktørstedet Højeruplund ved Stevns Klint og samtidig holder han en del foredrag og Dannelsesmiddage hvor han lærer gæsterne om pli, dannelse og gode manerer i selskabslivet.

På foredrageaftenen holder museet ekstraordinært åbent for udstillingen „Krigen, klimakrisen og fossiljægernes skatkammer” ligeledes i tidsrummet fra kl. 17 til 19.

Læs mere og bestil billetter på på www.kalklandet.dk
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version