Svingdørspolitikken i Faxe Kommune

Fredag 24. juli 2020 kl. 11:42

Svingdørspolitikken i Faxe Kommune
Indlæg af:
Henrik Olsen
Rysagervej 5
Haslev


Efter at havde læst Jørgen Skovs indlæg i Haslev-Faxe Posten den 22. juli 2020 kan jeg ikke lade være med at komme med et lille input til dette.

Hvad er det der går galt i disse mange afskedigelser, folk der selv siger op, og nyansættelser, ja det er jo et godt spørgsmål, som nok kan være svært at få svar på.

Hvis nu man kigger på Faxe Kommunes Vision for de kommende 10 år frem til 2030, som her er beskrevet, i Vision 2030.

Vision 2030
Vores Borgere
Vores Virksomheder
Vores Frivillige og Foreninger
Vores Bæredygtige fremtid
Vores Kommune

Vores kommune er også Faxe i Fællesskab - hvor samskabelse, innovation og fællesskab er nøgleord, når vi møder borgere, brugere og lokale erhvervsdrivende. Vi vil mødes med borgerne på deres betingelser, lige meget hvor de befinder sig i livet, og vi ønsker at styrke og udvikle de tanker og ideer, der ligger bag Faxe i Fællesskab, for målet er at skabe en endnu bedre kommune, hvor vi udnytter ressourcerne effektivt, har fokus på innovation og udvikling og den faglige kvalitet.

Ja så fremgår det klart og tydeligt at Kommunen skal udnytte de ressourcer der er til rådighed, samt have fokus på innovation og udvikling, samt den faglige kvalitet, og det er netop den faglige kvalitet det måske kniber lidt med, ikke kun på ledelsesmæssigt plan, men også ude i de enkelte forvaltninger, dette skyldes måske, at når der skal ansættes nye medarbejdere i Faxe Kommune, så har man nok for vane at ansætte folk der kommer fra andre Kommuner, i samme stillinger, og dermed opnår man ikke at få fornyelse ind i Kommunen, men blot udfylde nogle pladser med personer der er vant til den samme opgave, blot i en anden Kommune, og så er det jeg spørger mig selv, hvad er målet med det?

Skal Faxe Kommune opnå deres Vision for 2030, var det måske en ide at tænke ud af Boxen, og prøve at kigge efter nyansættelser der kommer fra det ikke Kommunale system, da disse måske kunne tilføre nye tanker og ideer, som kunne være gavnligt for hele Faxe Kommune, og samtidig skabe ro og god lugt i bageriet.
© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version