Gang i svingdørene

Onsdag 15. juli 2020 kl. 14:49

Gang i svingdørene
Indlæg af:
Jørgen Skov
Moltkesvej 37,
Haslev


Mon ikke mange borgere i Faxe Kommune ofte har undret sig - ligesom jeg - over, hvor stor en udskiftning der har været de senere år på kommunens direktør- og chefgange.

Der må være noget galt, skulle man tro. Snart den ene chef, snart den anden. Man er måske ikke dygtige nok til at ansætte de rette folk? Alle ved, at hvis der ikke er et rart arbejdsklima, fungerer hele „butiken” ikke godt. Og der er sikkert mange „gode” bortforklaringer, men pilen peger da på kommunens ledelse!

Det er derfra signalerne udgår. Og det er ingen god reklame for en kommune, hvor der skulle være rart at bo og arbejde. Tidligere kunne kommunaldirektører og chefer holde i årtier. Hvad er der mon galt?

Kommunen kan fyre folk, men vi borgere kan (desværre) ikke fyre politikerne før hvert fjerde år! Og hvad koster de fyringer og gyldne håndtryk mon ikke? For de penge kunne der godt nok fjernes meget ukrudt og slås meget græs!

„Hvis du ikke kan lide lugten i bageriet, kan du bare smutte…” lyder et gammelt mundheld. Men der skulle gerne være en god lugt og duft og et godt klima (en følelse af…) i Faxe Kommune. Ikk’?
© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version