Lokale skal byde på opgaver på Femern

Torsdag 2. juli 2020 kl. 13:57

Lokale skal byde på opgaver på Femern
Indlæg af:
Formand for Dansk Byggeri Sjælland & Lolland-Falster
Jesper Toftebjerg Andersen

Udsigten til, at der kommer gang i aktiviteterne på byggepladsen til Femern-forbindelsen ved årsskiftet, får forhåbentlig vores lokale virksomheder til at se lidt lysere på fremtiden.

Der bliver nemlig brug for alt fra dygtige håndværkere til mad og toiletpapir, når sænketunnel-projektet til Femern skydes i gang, og de lokale virksomheder har mulighed for at komme til at spille en nøglerolle.

Det er i den nærmeste fremtid, at virksomheder overalt på Lolland-Falster og Sjælland skal byde sig til og vise, at de har den viden og de varer og tjenester, der bliver brug for under byggeriet. Og det er bestemt ikke kun bygge- og anlægsbranchen, der får glæde af, at byggeriet snart går i gang. Det vil ramme bredt.
Når der begynder at ske noget i lokalområdet, vil det uden tvivl smitte af på resten af erhvervslivet - og det gælder alt fra brugsforeninger til andre lokale butikker og brancher både på Lolland-Falster og i resten af Region Sjælland.

Lige fra Kalundborg til Køge og Guldborgsund er der gode muligheder for, at virksomhederne kan blive en del af den aktivitet, som byggeriet af Femern vil skabe.
Lad os gøre en indsats for, at vores lokale virksomheder på Lolland-Falster og Sjælland får mest muligt ud af byggeriet.
© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.


Redaktion

Desktop version