Brug magt mod flygtninge

Mandag 17. august 2015 kl. 12:01

Brug magt mod flygtninge
Af Steen Petersen, medlem af Faxe Byråd for Dansk Folkeparti,
Jernbanegade 23 E,
Haslev 

Det er rystende at se, hvor hjælpeløse Nato-landene er overfor de tusindvis af såkaldte „flygtninge“, der angriber vores grænser. Vi bruger endda energi på at redde dem i land på f.eks. den græske og italienske kyst.

Vi burde gøre det på en helt anden håndfast måde. Ethvert skib - stort som lille - bør stoppes med magt og tvinges tilbage, hvor det kommer fra. Det er ligegyldigt, om det kommer fra Tyrkiet eller Libyen. NATO’s krigsskibe SKAL tvinge dem tilbage uanset følgerne og omkostningerne. Det vil så tvinge Tyrkiet og Libyen til at lukke deres grænser for de uønskede gæster, indtil alle grænser overalt er lukket.

Det er selvfølgelig nemt for et krigsskib at stoppe flygtningebådene, borde dem, overtage styringen, sejle dem i land og derefter sænke dem. Når de angriber NATO, har vi lov til at forsvare os. Det vil selvfølgelig tvinge Tyrkiet og Libyen til at tage sig sammen i stedet for at lade de økonomiske migranter strømme til Nord- og Vesteuropa.

Vi har ikke plads til disse mennesker, og vi har ikke råd til dem. EU har i dag bl.a. over 20 mio. Muslimer, og det er mere end rigeligt. Europa skal ikke udvikle sig til et muslimsk kontinent. Vi har lov til at forsvare os.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.