Nu lever de af deres hundetrænings-koncept

Tirsdag 14. januar 2014 kl. 13:40

Nu lever de af deres hundetrænings-koncept
Bettina Hansen og Henrik Ljungström bor i meget smukke omgivelser på Ellebækvej lige uden for Faxe

For godt et halvt års tid siden skrev vi om Faxes hundehvisker Henrik Ljungström, der dengang var „deltidshvisker“ - nu er det på fuld tid.

Det helt specielle ved hans tilbud er, at man afleverer sin hund hos ham, og 48 timer senere får man den tilbage - og så opfører den sig som ejeren ønsker.

Ideen til dette tilbud fik Henrik fra hesteverdenen. Her er det nemlig helt normalt at man afleverer sin hest til en professionel træner, og modtager den når den har lært det den skal.

Viden om hunde, og hvordan man træner dem, har han opbygget gennem mange års arbejde med hunde - både egne hunde og som hundetræner i foreninger.
Til at begynde med foregik træningen i weekenderne, for Henrik Ljungström passede samtidig sit almindelige arbejde. Succesen med det specielle koncept viste sig dog at være så stor, at weekenderne ikke slog til - så Henrik har kvittet sit job for nu udelukkende at træne hunde.

Ja, faktisk er succesen så stor, at også hans kone Bettina Hansen, har sagt sit arbejde op, og nu er parret fælles om at træne hunde. Samtidig har de omlagt træningen så det nu foregår på hverdage.

Bettina Hansen har også erfaringer med at træne hunde, men endnu mere med hestetræning. Hun rider American Quarter-heste og har været Danmarksmester i 10 ud af 12 år - og mange af træningsmetoderne kan sagtens overføres fra heste til hunde.

Man kan læse mere på hjemmesiden www. dogwhisperer.dk
/tor

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.