Thai massage i Klinik Mattika

Onsdag 17. april 2013 kl. 09:56

Thai massage i Klinik Mattika
Nu er der åbnet thai-massage midt i Jernbanegade, i nr 33C i Haslev

Det er den 26-årige Mattika, som er uddannet thai-massør i Thailand, som udfører massagen i Klinik Mattika.

Original thai-massage varer 3 timer, og her bliver hele kroppen masseret rigtigt godt igennem flere gange, man bliver trådt på og der bliver brugt albuer, knæ og fødder til massagen.

Mattika tror dog ikke hun kommer til at lave mange 3-timers massager i Haslev. De fleste i skandinavien er nemlig mest interesseret i en forkortet udgave af den ægte Thai-massage, som er enten en halv eller en hel times massage hvor hele kroppen, fødderne og hovedet bliver masseret.

Massagen i Klinik Mattika foregår på en madras på gulvet bag ophængte gardiner. For at der ikke er nogen der får sjove ideer, og for at der ikke skal være mistanke om at der foregår andet end massage i klinikken, er der kun gardiner på to sider, men dog skærmet af ud mod gaden.

Man kan bestille tid på tlf. 52 79 93 10 eller man kan bare komme ind fra gaden. Hvis gardinet er trukket for er der en behandling i gang, men man kan godt komme ind og høre om massøren har tid alligevel.

Mattika har boet meget af sit liv i både Sverige og Thailand, og har de sidste tre år boet i Danmark. Hun har to børn, og bor nu i Olstrup mellem Dalby og Rønnede sammen med sin kæreste Gordon, som har hjulpet til med at få klinikken klar.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.