Ukraine skal stoppe krigen

Fredag 20. januar 2023 kl. 11:11

Ukraine skal stoppe krigen
Indlæg af:
Steen Petersen, Næstformand i DF Faxe,
Jernbanegade 23 E,
Haslev

Det må efterhånden være på tide, at krigen mellem Rusland og Ukraine bliver stoppet på den eneste varige og retfærdige måde - nemlig at Ukraine bliver delt.

Det er en kendsgerning, at det store flertal af indbyggerne i Donbas og på Krim er russere, Ukraine skal derfor acceptere at afstå disse provinser, da de to folkeslag ikke vil leve sammen. Jeg håber, at Ukraine i den forbindelse fastholder kontrollen med Odessa.

NATO har siden 2014 systematisk oprustet Ukraine med det formål tilsyneladende at ødelægge Rusland ved at pumpe milliarder af Dollars ind i Ukraine. Det næste skridt, Nato ser ud til at tage, bliver at sende en masse tunge kampvogne til Ukraine for at gøre krigen vildere og vildere og mere og mere blodig.

Der er ingen tvivl, at Nato vil blive ved med at eskalere krigen og først slutte, når Vesten bruger ALLE midler, inkl. flyveforbud.

For hvert skridt krigen eskalerer yderligere, vil faren for en regulær storkrig mellem Rusland og Vesten stige. Situationen er farlig, og vi har ingen pligt til at dø for Ukraine, som IKKE er et Nato-medlem. Danmark skal heller ikke dø for landet Ukraine kan sagtens få en acceptabel fredsaftale med Rusland, når det accepterer, at Ukraine bliver delt efter etniske principper.

Det er vanvittigt at tvinge to folkeslag til at leve sammen, når de hader hinanden.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.