Henrik cyklede over 12.000 km.

Onsdag 25. januar 2023 kl. 08:44

Henrik cyklede over 12.000 km.
Henrik Mortensen blev en sikker vinder. I 2022 har han cyklet mere end 12.000 km. Privatfoto

Henrik cyklede over 12.000 km.
Faxe Cykelmotions formand, Kim Pedersen (tv), sammen med Claus Nielsen, indehaver af Rema1000. Privatfoto.
Faxe Cykelmotion: Hvert år har medlemmerne i Faxe Cykelmotion en intern konkurrence om hvem der cykler flest kilometer - og vinderen belønnes med en meget flot kurv fra Rema1000 i Rønnede.

Konkurrencen for 2022 er afsluttet, og vinderen blev Henrik Mortensen. Han rundede 12.000 kilometer på den tohjulede racercykel - og det var der ingen andre der kom i nærheden af. Ganske imponerende.

Men for 10 år siden havde Henrik ikke drømt om, at han en gang ville vinde en konkurrence i en cykelklub. Efter mange år som exportchauffør havde han fået for mange kilo på sidebenene - og valgte at gøre noget ved det. Han begyndte at cykle.

Nu cykler han flere gange om ugen og har deltaget i mange store motionsløb - og har også kørt i bjerge ude i den store verden.

Faxe Cykelmotions konkurrence fortsætter her i det nye år, og endnu en gang har Claus Nielsen fra Rema1000 lovet at sponsere gevinsten til vinderen, som man finder ved at hvert medlem registrerer hver gang man har cyklet i et program der hedder Strava.

Læs mere om klubben på faxecykelmotion.dk

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.