Optimér din virksomheds energiforbrug

Tirsdag 27. december 2022 kl. 14:12

Optimér din virksomheds energiforbrug
Energirådgiver Louis Jacobi Andel Energi.
Business Faxe: Energiprisernes himmelflugt presser også virksomheder, hvorfor mange overvejer tiltag omkring energioptimering, men hvor skal man starte? Det spørgsmål vil Business Faxe og Erhvervshus Sjælland gerne hjælpe med.

Derfor inviterer de til arrangementet ”Optimér dit energiforbrug” den 26. januar kl. 13.00 til 15.30 på Dalby Hotel - med tilmeldingsfrist den 19. januar.

Mange virksomheder er inde i en dyr vinter med enorme energiregninger. Nu får virksomhederne i Faxe kommune en unik mulighed for at få hjælp til at få skærpet deres energiforbrug med arrangementet ”Optimér dit energiforbrug”. Her får deltagerne nemlig helt konkrete råd og tips til, hvordan de kan spare på energien.

Gode råd fra en ekspert
Under ”Optimér dit energiforbrug” kommer virksomhederne rundt på Dalby Hotel med energirådgiver Louis Jacobi fra Andel Energi. Rundturen giver inspiration og indblik i, hvad man konkret kan gøre for at spare på energien.

Undervejs bliver der også mulighed for at stille spørgsmål. Derudover kan man efterfølgende deltage på et onlinemøde, hvor der kan spørges opklarende ind til, hvad man selv kan gøre for sin virksomhed.

Med rundturen på Dalby Hotel får deltagerne en konkret gennemgang af mulighederne for at optimere energiforbruget i en virksomhed. Der vil blive kigget på, om der f.eks. kan skrues ned for energien på en smart måde, og om der kan investeres, så det kan mærkes både på kort og lidt længere sigt. Alt sammen for at man som leder kan træffe gode beslutninger, der kan understøtte virksomhedsdriften og sikre virksomhedens mulighed for at konkurrere.

”Optimér dit energiforbrug” finder sted den 26. januar kl. 13.00-15.30 på Dalby Hotel, Vordingborgvej 425, Dalby. Prisen for at deltage er 100 kr. ekskl. moms. I prisen er der inkluderet kaffe og kage. Der er tilmeldingsfrist den 19. januar kl. 12.00 på Business Faxes hjemmeside: www.businessfaxe.dk

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.