Hvor er de søde...

Tirsdag 13. december 2022 kl. 14:12

Hvor er de søde...
Freya var for første gang i sit liv Luciabrud. Hun klarede det rigtig flot.

Hvor er de søde...
“Hvor er de søde” var én af de bemærkninger der kom, da elever fra Rolloskolen var på besøg på plejehjemmet Lindevejscenteret i dag tirsdag - på Luciadagen den 13. december.

Og det var selvfølgelig et Luciaoptog der var tale om. Elever fra 4.A og 4.B havde øvet rigtig meget på forhånd, og var naturligvis iklædt hvide dragter og havde lys i hænderne, bortset fra Freya, der havde den lysende krone på hovedet.

Hun var lidt spændt, for hun havde aldrig før været Luciabrud, men hun klarede det rigtig flot og var, sammen med de andre børn, med til at give beboerne på Lindevejscenteret en rigtig god oplevelse.

Luciaoptoget startde i kælderen, og så gik de ellers rundt på hele plejehjemmet, for til sidst at ende i spisestuen, hvor mange beboere sad og ventede på dem. Da de endelig kom var der smil på alles læber og mange bemærkninger om hvor søde og dygtige de var.

Sankta Lucia var en italiensk helgeninde, som led martyrdøden og har helgendag den 13. december, som ifølge den julianske kalender i 1300-tallet var regnet som årets korteste dag.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.