Aoife Scott i Haslev Folk Club

Torsdag 17. november 2022 kl. 15:03

Aoife Scott i Haslev Folk Club
Vi skal nok øve os på udtalen så vi kan præsentere Aoife Scott helt rigtigt, siger Haslev Folk Club. Foto: Sean T. O Meallaigh

Den irske sanger Aoife Scott kan opleves i Haslev Folk Club fredag den 25. november kl. 20 i en koncert på Haslev Bibliotek.

Det er klart, at det ligger lige for at forfølge en musikalsk karriere, når man fra barnsben har set, at det er en helt normal ting at gøre. Når der fra barnsben har været sunget og spillet i familien. Ja, så er det nærmest ikke til at undgå.

Og det er helt sikkert, at irske Aoife Scott har haft sådan en barndom. Der har helt sikkert været meget musik og sang i hendes barndomshjem - og både hendes mor og hendes moster har haft og har strålende karrierer som sangerinder og er kendte langt ud over Irlands grænser. Hendes mor hedder nemlig Frances Black og hendes moster hedder Mary Black.

Men det er Aoifes egen charmerende stemme, der har sikret hende en masse priser og nomineringer, bl.a. ASLR Celtic Music Awards Female Vocalist of the Year 2020; og hendes sange stryger helt til tops på hitlisterne i Irland. Herudover er det et af hendes kendetegn, at hendes sange har gode tekster og iørefaldende melodier. Og de bliver fremført med stor charme.

Når Aoife Scott besøger Haslev Folk Club den 25. november, bliver det med en guitarist og en violinist som backing.

Billetter købes eller bestilles via www.haslev-folk-club.dk.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.