ML Design fylder 10 år

Tirsdag 15. november 2022 kl. 11:47

ML Design fylder 10 år
ML Design fylder 10 år. Fra venstre: Line Birkegaard, Maja Lukaszewski med sin datter Amelia på skødet og Nanna Gustavsen. Foto: Torkild Svane Kraft

Lørdag den 19. november fylder ML Design på Jernbanegade 77 i Haslev 10 år, og det fejres med gode tilbud i hele ugen, samt kage, slik og sodavand samt en goodiebag til de første gæster fra kl. 13.

Og så kommer der også en kaffevogn der holder foran salonen, så man kan forsyne sig med en god kop kaffe inden man går indenfor, for at ønske tillykke.

Det er Maja Lukaszewski, der er opvokset i Faxe Ladeplads, og nu bosat i Faxe, der ejer ML Design - og hun var faktisk kun 21 år gammel, da hun åbnede salonen kort efter hun havde fået sit uddannelsesbevis.

- Der var måske ikke så mange der troede på det, men de 10 år er nu gået meget godt, siger Maja med et stort smil.

Og det har hun vist ret i, for der er tre frisører i salonen. Foruden Maja er det Line Birkegaard og Nanna Gustavsen. Line har været i salonen alle 10 år, mens Nanna har været ansat i tre et halvt år. Hun går i øvrigt snart på barsel, hvorfor Clara er ansat som barselsvikar. Et vikariat der måske konverteres med en fast stilling når Nanna vender tilbage fra sin barsel.

Maja Lukaszewski er salonens ekspert indenfor udglatning - altså ekspert i at få krøller til at “forsvinde”. Nanna er lige det modsatte. Hun har nemlig videreuddannet sig til at være ekspert i klipning af krøller, og det gør hun så godt, at der kommer kunder fra hele Sjælland.

- Ja, faktisk har der været en kunde helt fra Færøerne, siger Maja med et stort grin. Ja, hun tog altså ikke herned for at blive klippet. Hun var på ferie i området, og da hun havde hørt om Nannas evner, så ville hun da lige kigge ind på blive klippet af hende.

Lørdag den 19. november er alle frisørerne i salonen og desuden kan man også hilse på Ida Hjortgaard. Hun hjælper til i salonen tre dage om ugen, og så er hun desuden i erhvervspraktik i ML Design netop i jubilæumsugen.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.