Forærede hele formuen til Paraplyen

Torsdag 27. oktober 2022 kl. 15:30

Forærede hele formuen til Paraplyen
Haslev Husmorkreds donerer hele formuen til Paraplyen. Fra venstre ses Heidi Guldborg, Inga Mathiesen og Hanne Bendtsen fra husmorforeningen og til højre Britta Nielsen fra Paraplyen. Foto: Torkild Svane Kraft

Det var både en trist og en god dag i dag, torsdag. Det var nemlig dagen hvor Haslev Husmorkreds endegyldigt blev afviklet og foreningens formue blev overdraget til Paraplyen.

101 år nåede husmorkredsen at eksistere, men da foreningens kasserer afgik ved døden, og det var umuligt at finde en ny, besluttede man at nedlægge foreningen, og alle i bestyrelsen var helt enige om at foreningens formue skulle gå til Paraplyen.

- Det er selvfølgelig trist, at Haslev Husmorkreds måtte lukke, men vi er meget glade for at vi alle var helt enige om at de vil gøre gavn i Paraplyen. Vi har jo fulgt Paraplyen i mange år, og set hvor godt et sted det er, siger Hanne Bendtsen, der var formand for bestyrelsen.

Britta Nielsen fra Paraplyen fik derfor overrakt 25.433 kroner og 62 øre, hvilket hun var meget glad for.

- Det er jo hårde tider vi lever i. Mange som kommer her i Paraplyen er virkelig hårdt pressede rent økonomisk, og jeg lover at vi skal bruge pengene så de bliver til glæde for så mange som muligt, sagde Britta Nielsen.

Modsat mange andre væresteder, så er det helt gratis, at få sin morgenkaffe i Paraplyen - og det endda med nybagt brød til. Så er man i hvert fald sikret en god begyndelse på dagen.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.