Foredrag, middag og netværk

Onsdag 12. oktober 2022 kl. 11:45

Der er foredrag om F16 på Rønnede Kro den 2. november. PR foto

Der er foredrag med F16 piloter og spisning på Rønnede Kro.

Rønnede: Man kan opleve et spændende foredrag med piloterne Svend ”JOS” Hjort og Thomas ”MET” Kristensen, når Business Faxe og sponsor Huge Consulting åbner dørene til en aften med foredrag, middag og netværk.

Foredraget finder sted på Rønnede Kro onsdag den 2. november fra klokken 17.15-20.30 med spisning undervejs.

I foredraget tager Svend ”JOS” Hjort og Thomas ”MET” Kristensen deltagerne med på deres rejse som henholdsvis testpilot og jagerpilot.

Jubilæumsbogen ”F-16: på vingerne med danske jagerpiloter” blev udgivet i forbindelse med F-16’s 40-års jubilæum i Flyvevåbnet i 2020.

Drivkræfterne bag bogen er (pens.) oberst Svend ”JOS” Hjort og major Thomas ”MET” Kristensen. Foredraget tager udgangspunkt i bogen og illustreres med billeder og film.

Under foredraget vil ”JOS” og ”MET” sammen fortælle om F-16 flyets historie. De kommer ind på de første flyvninger og testforløbet i USA, og om hvordan implementeringen af flyet på Flyvestation Skrydstrup foregik.

Foredraget kommer også rundt om, hvordan F-16 som våbenplatform blev brugt. I den sammenhæng vil de to piloter forklare de forskellige opdateringer, som flyet gennemgik.

For til slut at runde foredraget af med fortællinger om de forskellige internationale operationer, som F-16 har været en del af.
”JOS” var som testpilot den første dansker, og nummer 19 i verden, der fløj F-16 tilbage i 1977. Han deltog i testprogrammet af F-16 og var med til at implementere flyet på Flyvestation Skrydstrup, som chef for Eskadrille 730.

”MET” har fløjet F-16 siden 1993, hvor han begyndte sin karriere på Flyvestation Aalborg.

Han er den eneste dansker, der har deltaget operativt i de fire krige, som Flyvevåbnet har været indsat i.

Selve foredraget begynder klokken 17.30 og klokken 19 er der to retters middag og vin.
Der tages deltagerbetaling. Tilmelding skal ske på businessfaxe.dk senest onsdag den 26. oktober.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.