Ny bog fra Lefmann

Torsdag 6. oktober 2022 kl. 11:45

Else Lefmann skriver sine romaner i sit arbejdsværelse i hjemmet i Haslev. Arkivfoto: Torkild Svane Kraft

Else Lefmann er klar med en ny ungdomsroman.

Haslev: Den lokale forfatter, Else Lehmann, udgav den 19. september ungdomsromanen “Da Sofie kom til Haslev” på forlaget Mellemgaard.

I bogen ved den 15-årige Sofie godt, at hun er en skuffelse for sin familie. Hun har med nød og næppe klaret sin 9. klasse, mens begge hendes to store søskende begge læser på universitetet.

Sofie klarede sig godt indtil for tre år siden, hvor Stemmen begyndte. Nu kan hun faktisk ikke koncentrere sig, da Stemmen ustandselig blander sig. Kun, når hun ryger hash, kan hun få den til at tie stille.

Sofie skulle egentlig have været med sine forældre til Paris i de første 14 dage af sommerferien, men det har hun absolut ikke lyst til.

I stedet bliver det besluttet, at hun kan bo hos sin faster i Haslev i de 14 dage. Og hendes faster er ikke helt almindelig.

Else Lefmann signerer sin nye ungdomsroman ved et arrangement i Haslev Boghandel, Jernbanegade 9, lørdag den 5. november klokken 11-12.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.