Kunstklubbens egne medlemmer udstiller

Onsdag 5. oktober 2022 kl. 11:44

Kunstklubbens egne medlemmer udstiller
Bente Thagaard er en af de kunstnere der udstiller. Arkivfoto

Kunstklubben Faxes halvårlige udstilling i Rollosalen kan ses fra den 6. til den 27. oktober i Faxe Biblioteks åbningstider, som er mandag 10-17, tirsdag 10-16, torsdag 10-18 og fredag 10-13.

Der er en del af Kunstklubbens medlemmer, som selv er udøvende kunstnere, så det bliver en meget alsidig udstilling med tegninger, fotografier, malerier, collager osv. Følgende medlemmer udstiller: Anne Lyngholm Andersen, Gitte Herlo Beenfeldt, Bodil Brask, Lis Brønderslev, Jørgen Christensen, Anita Figgé, Erik Rønholt og Bente Thagaard.

Der er fernisering lørdag den 8. oktober klokken 13.00. Der vil være reception med lidt vin og snacks, og kunstnerne vil være til stede til en snak. Det er gratis, og alle er velkomne.

Kunstklubben Faxe afholder mindst ét arrangement om måneden: besøg hos kunstnere, omvisning på kunstmuseer og i udstillinger, foredrag, studiekreds mm., og medlemstallet er støt stigende.

Læs mere om foreningen på kunstklubbenfaxe.dk.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.