Et liv udenfor hamsterhjulet

Lørdag 1. oktober 2022 kl. 11:45

Et liv udenfor hamsterhjulet
Anja Robanke holder foredrag på Haslev Bibliotek. PR foto

Anja Robanke holder foredrag på Haslev Bibliotek.

Torsdag den 13. oktober klokken 19 på Haslev Bibliotek i lokalet “Romanen” kan man opleve Anja Robanke, der fortæller sin historie om et liv på hjul.

Anja Robanke har siden sommeren 2019 boet 100 procent i sin autocamper, ”Hugo”, der samtidigt fungerer som hendes rullende kontor.

Hun rejser rundt i Europa, selvom indtjeningen stadig hentes i Danmark som freelance grafiker, fotograf, børnebogsforfatter og nu foredragsholder.

I dette billedrige og inspirerende foredrag giver Anja Robanke en indsigt i sit minimalistiske liv og den meget anderledes hverdag, hun lever, efter at have opsagt sit hus, sin bil og solgt alle sine ejendele.

I foredraget kan man høre hele historien om livsstil, ”work & travel”, hvor Anja Robanke lever drømmen og får det bedste ud af livet.

Hun ønsker med foredraget at inspirere andre til at udleve de drømme man måtte have.

Det kræver mod, handlekraft og i nogle tilfælde afsavn.
Foredraget giver svar på mange af de spørgsmål, der helt naturligt melder sig, når deltagerne forestiller sig, at det var dem selv, der rejste alene ud i verden på fire hjul.

Billetter kan købes på www.faxebibliotek.dk.

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.