Krolfklub ser dagens lys i Haslev

Onsdag 5. oktober 2022 kl. 11:34

Krolfklub ser dagens lys i Haslev
Det er her på Claus Holmbos kæmpestore grund på Hanegal 6 i Haslev, at den nye krolfklub åbner den 13. oktober. Foto: Torkild Svane Kraft

Alle kender golf. Alle kender krocket. Krolf er en blanding mellem disse to spil, og torsdag den 13. oktober kl. 13 åbner der en krolf-klub i Haslev på adressen Hanegal 6 - og alle er velkomne til at kigge forbi på dagen.

Den nye klub er organiseret under Dansk Krolf Union og DGI, og det er krolfunionen der opbygger banen efter internationale regler. Det specille ved denne bane er, at den opføres på en privat grund.
Hanegal 6 ejes af Claus Holmbo, og han har masser af plads til en krolfbane. Hans grund er nemlig på ikke mindre end 10.000 kvadratmeter. En meget smuk grund.

- Jeg har ikke selv spillet krolf, men da jeg fandt ud af hvor glad min mor var for at spille krolf, tænkte jeg at sådan en bane skal vi da også have her i Haslev, og når vi nu har den store grund, var det nærliggende at lave banen her, siger Claus Holmbo, der er pensioneret politimand.

Når man spiller krolf får man sig rørt, og samtidig kommer man med i et godt fællesskab - to ting der betyder en masse for ens velbefindende. Og man kan sagtens spille krolf selv om man har nogle skavanker at slås med. Lige efter Claus belv pensioneret fik han en blodprop, der bl.a. medførte at han ikke kan se på det ene øje - men krolf kan han godt spille siger han, og håber mange vil møde op til åbningen af banen torsdag den 13. oktober kl. 13.

Her vil man kunne høre om sporten og få undervisning i spillet og reglerne, selv om de er ganske enkle. På åbningsdagen vil der være udstyr man kan låne. Og så er der en lille turnering hvor man spiller på 12 huller - med præmie til den bedste spiller.

Er man forhindret i at møde op den 13. oktober, er man velkommen til at ringe til Claus Holmbo på telefon 4022 0222 og høre mere om Haslev Krolf Klub.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2023 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.