700 spejdere myldrede til UFO-styrt

Mandag 19. september 2022 kl. 09:38

Den nedstyrtede UFO i Faxe Kalkbrud blev grundigt bevogtet af en tophemmelig statsorganisation. Foto: Marcus Mørk

UFO’er: Faxe Kommune var centrum for Danmarks største, tilbagevendende adventurespejderløb, da der henover weekenden var Nathejk.

Faxe Kommune: Det myldrede med spejdere mellem Geomuseum Faxe og vandrerhjemmet. De mange forventningsfulde unge stod og sad i en næsten endeløs række, og ventede spændt på hvad der skulle ske.

- Vi vinder. Helt klart. Ingen tvivl, lød det fra fire optimistiske spejdere fra Søborg og Herlev, der sad og ventede sammen med de 700 øvrige spejdere fra hele landet, inden det hele gik i gang.

De fire friske spejdere, der alle var 16 år gamle, havde forberedt sig godt til den 36 kilometer lange udfordring, men de anede intet om, hvad der ventede dem, andet end at de nok skulle ud at gå rigtig langt.

- Men vi har forberedt os. Vi har snacks og tørmad med og en trangia, for vi vil ikke sulte, lød det fra de glade, unge mennesker, der desuden havde rygsækken fyldt med energidrikke.

Nede i kalkbruddet, foregik der samtidig mærkelige ting, og der gik rygter blandt de mange spejdere om, at der er set UFO'er rundt omkring i Danmark. Ifølge sladderen var der måske faldet en UFO ned på Sjælland, og en del af øjenvidne-beretningerne samles sammen af foreningen »Vi Er Ikke Alene«, der tror på at der findes andet liv i rummet, og som gerne vil have sandheden frem om UFO'er.


Blandt spejderne fandtes derfor også en gruppe iført sølvpapirhatte, der kiggede sig forsigtigt omkring, og hviskede at de faktisk kom fra en anden planet for at frelse verden, selvom de vist nok kom de kun fra Rudersdal.


Som en del af adventurespejderløbet skulle de unge mennesker samtidig undgå at blive fanget af medlemmerne af Statens hemmelige organisation STYG, der med magt prøvede at holde al information om UFO'er og andre mystiske fænomener hemmelig.


Blev man fanget, fik man tømt sin bagage udover det hele og fik den gennemrodet, så det var med at holde hovedet nede, når man bevægede sig tværs over kommunen.

Af Morten Chas Overgaard og Torkild Svane Kraft


© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.