Middelalderen tilbage for en stund

Torsdag 15. september 2022 kl. 15:56

Børnene i Nordskovskolens SFO sang en sang, mens de gik rundt om flagstangen. Foto: Peer Rasmussen

Middelalderen var temaet for børn og personale på Nordskovskolens SFO i uge 37.

Haslev: Middelalderen er for mange et spændende kapitel, både i den danske og den internationale historie.

Middelalderen var da også temaet for de 220 indskrevne børn og personale på Nordskovskolens SFO i uge 37.

I løbet af ugens første tre dage havde børnene haft værksteder og torsdag den 15. september kom forældrene så og kunne købe forskellige ting ved boder og lege nogle af de gamle leget rundt omkring på skolens store legeplads.

På dagen hyggede børnene sig også med at stå på stylter og have pudekamp, stående på en balancebom. Man kunne få lækker, varm kakao og der var indbydende “middelalderboller” med syltetøj.

- Ugen med middelaldertema betyder, at vi kan tilbyde nogle andre aktiviteter for børnene og at vi kan gøre lidt mere ud af det. Vi har forskellige projektuger i løbet af året med fokus på forskellige temaer, og det her er altså en af dem, fortæller SFO leder Katrine Beierholm Elmgaard.

- Vi har haft kreative værksteder, hvor børnene har kunnet få lov til at få en dragt, et sted, hvor de kunne lave et sværd, bål og et sted, hvor de kunne få noget at spise. Vi indleder arrangementet i dag med at synge en sang, mens vi går rundt om flagstang, tilføjer hun.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.