Visekælderens 30. sæson starter

Fredag 23. september 2022 kl. 11:32

Visekælderens 30. sæson starter
James “Four Javk” Rasmussen Trio indleder Visekælderens sæson

Karise For godt 30 år siden - helt eksakt 31. august 1992 - blev Visekælderen dannet som en forening. Det markerer foreningen med et meget spændende program 2022-23.

- Det er vores håb, at kunne levere de planlagte syv viseaftener uden nogen form for ”forstyrrelser”. Det foregår som altid på Kulturhuset Leopold, hvor man også kan bestille mad, som indtages mellem 18 og 19. Det danner en munter optakt til aftenens underholdning, fortæller Henning Christensen fra Visekælderen, og han tilføjer at maden skal bestilles på Leopold på tlf. 6178 9900.

Four Jack
Visekælderen lægger ud mandag 3. oktober kl. 19.30 med en ægte ”Four Jack”, idet James Rasmussen med sin trio kommer og underholder med alle de gode radiohits fra 50’erne og 60’erne. Foruden James består trioen af Søren Engel, vokal og bas samt Jimmi Koldenborg, vokal og trommer.

James afløste i 1958 Otto Brandenburg og var i flere år en del af Four Jacks sammen med John Mogensen, Bent Werther og Poul Rudi. De mange gode sange fra dengang bliver krydret med sjove anekdoter. Det skal nok blive sjovt.

Første aften skal man nok påregne lidt tid med at komme gennem kassen, hvor Søren og Lotte vil gøre deres bedste for at det går så smidigt som muligt.

Datoerne for de kommende viseaftener hedder: 7. november og 5. december i 2022. I 2023 starter vi allerede 2. januar, herefter bliver det 6. februar, 6. marts samt 3. april

Det trykte program kan nu hentes i flere butikker rundt i lokalområdet.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.