30 gode år med Team Leonardo

Mandag 12. september 2022 kl. 08:44

30 gode år med Team Leonardo
Majbritt Lorentzen fejrer 30 års jubilæum med Taem Leonardo
Faxe: Fredag den 16. september er det præcis 30 år siden Majbritt Lorentzen for første gang slog døren op til frisørsalonen Team Leonardo.

Dengang var det sammen med Tine Alskær og de kørte salonen sammen i 12 år, hvorefter Majbritt selv overtog roret.

Majbritt har gennem de 30 år uddannet seks elever i den fireårige frisøruddannelse, og en af eleverne, Michelle, er stadig på holdet her 13 år efter.

- Uden mit personale ville Team Leonardo ikke have været den salon, den har udviklet sig til at være idag. Mine ansattes drivkraft og engagement er med til at skabe fremdrift, men vigtigst af alt, en dejlig arbejdsplads, med højt til loftet, god stemning og kreativitet, fortæller Majbritt Lorentzen.

- Vi er gået fra en bestillingsbog og kuglepen til online bookingsystem og tilstedeværelse på de sociale medier. Uanset hvad vores kunder har brug for, om det er en frisøraftale eller inspiration, kan de finde os online, men vi har naturligvis stadig telefonisk betjening og vejledning og det forsætter vi med. Intet kan måle sig med den personlige kontakt, lyder det fra jubilaren.

Udvendigt og indvendigt
Udover at drive Team Leonardo har Majbritt også taget uddannelser inden for personlig udvikling, hvor hun via samtale eller gruppeforløb guider mennesker til at tackle bekymringer, frustration, tankemylder og stress for igen at kunne opnå mere glæde og handlekraft i livet.

- At have en afvekslende hverdag, er det jeg allerbedst trives i, siger Majbritt, både at kunne forskønne mennesker udenpå med lækkert hår, og hjælpe mennesker til at forskønne sig selv indeni, så det hele menneske får lov at træde frem, siger Majbritt.

Hele herligheden fejres på dagen den 16. september med reception fra kl. 15 til 17 i Team Leonardos salon på Torvegade 3 i Faxe, hvor de byder på Majbritts yndlingsdrikke; champagne og rosé plus lidt lækkerier til ganen.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.