Gourmet-hotdogs før sommerferien

Fredag 15. juli 2022 kl. 13:32

Gourmet-hotdogs før sommerferien
Hans Petersen (tv) og Kurt Skjold havde travlt med at lave gourmet-hotdogs. Foto: Torkild Svane Kraft

Gourmet-hotdogs før sommerferien
Anette Hougaard bød velkommen. Foto: Torkild Svane Kraft
Traditionen tro var der i dag sommerferiehygge i Café Paraplyens gårdhave på den sidste dag inden Paraplyen holder ferielukket i to uger.

Der var fyldt godt op i gårdhaven, for man kunne dufte den gode mad på lang afstand. Udenfor var de to frivillige medarbejdere, Hans Petersen og Kurt Skjold, i gang med at lave hotdogs på den store grill. Gourmet-hotdogs understregede de to kokke - og man må da også indrømme at de smagte godt.

Indenfor var Paraplyens faste kok i gang med at lave lækre bøfsandwich, og andre frivillige medarbejdere havde travlt med at servere sodavand, og løbe rundt til bordene med gourmet-hotdogsene og bøfsandwichene, alt imens snakken gik lystigt.

Inden maden blev serveret bød Paraplyens leder Anette Hougaard velkommen, og hun kunne fortælle, at efter maden var der en kageoverraskelse fra Mesterbageren.

- Og det bliver desværre sidste gang vi får noget fra Brian og Jette, for de lukker jo deres bageri. Det er vi rigtig kede af for netop de to har gjort så meget godt for Paraplyen i rigtig mange år, sagde Anette Hougaard.

Café Paraplyen åbner igen mandag den 1. august.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.