Anholdt efter tyverier

Onsdag 22. juni 2022 kl. 11:15

Anholdt efter tyverier
Politiet fik tirsdag klokken 16.37 en anmeldelse fra en kvinde, der kort forinden havde været ude at købe ind i et supermarked i Stensved, og da hun var ved at pakke varerne ind i sin bil, blev hun kontaktet af en udenlandsk mand.


Hun kunne ikke forstå, hvad han sagde, eller hvad han ville, så han vendte om og kørte fra stedet. Kvinden opdagede så, at hun havde fået stjålet sin pung med kontanter og diverse personlige papirer.

Lidt senere blev politiet kaldt til en dagligvarebutik i Rønnede, hvor personalet tilbageholdt en kunde, der havde opført sig mistænkeligt i forretningen. Takket være overvågningsbilleder blev den pågældende genkendt som mulig gerningsmand til tyveriet i Stensved, og han blev derfor anholdt klokken 17.07.

Der er tale om en 35-årig udenlandsk mand, som blev sigtet for tyveri. Senere på eftermiddagen indløb endnu en tyverianmeldelse fra en kvinde, der havde været i et supermarked i Vordingborg og her havde fået stjålet sin pung.

Det skal nu undersøges, om den 35-årige også kan sættes i forbindelse med dette tyveri. Den 35-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, og han er fortsat anholdt.


© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.